دویچه بانک: ارزهای دیجیتال تا سال ۲۰۳۰ جای پول‌ های امروزی را می‌گیرند

براساس تحقیق جدید دویچه بانک، شرکت خدمات مالی آلمانی و بانک چند ملیتی، تا سال ۲۰۳۰ تقاضا برای ارزهای جایگزین افزایش خواهد یافت تا اینکه در نهایت ارزهای دیجیتال جایگزین پول‌های بدون پشتوانه (فیات) خواهند شد.

به نقل از کوین‌تلگراف، در گزارشی که تحت عنوان «تصوری از ۲۰۳۰» منتشر شد، جیم رِید (Jim Reid) مدیر امور راهبردی دویچه بانک، به آگاهی روزافزون درباره چالش‌‌های پیش روی سیستم فعلی پول‌های بدون پشتوانه در سال‌های گذشته علی‌الخصوص با ظهور پدیده ارزهای دیجیتال اشاره کرد.

رید تصریح کرد که تقاضای افزایش‌یافته‌ی مردم برای ابزارهای پرداخت ناشناس و مجازی می‌تواند افراد بیشتری را به سوی استفاده از ارزهای دیجیتال بکشاند.

طبق گزارش منتشر شده، برای دستیابی به پذیرش هرچه بیشتر، دارایی‌های دیجیتال باید از سه مانع اصلی عبور کنند. طبق آنچه رِید در گزارش نوشته، قانونی پنداشتن ارزهای دیجیتال از نگاه دولت و قانون‌گذاران که بنا به ثبات قیمت به دست خواهد آمد و موجب راهیابی ارزهای دیجیتال به بازارهای جهانی خواهد شد، از جمله این موارد است. براساس نوشته‌های رِید، تشکیل متحدانی با سهام‌داران کلیدی که سازندگان برنامه‌های گوشی یا ارائه‌دهندگان سرویس‌ کارت‌های اعتباری آن را تشکیل می‌دهند، انجام این توسعه را ممکن خواهد کرد.

مدیر راهبردی دویچه بانک همچنین اشاره کرد که با پذیرش ارزهای دیجیتال توسط جریان اصلی، چالش‌های جدیدی به وجود خواهد آمد. رِید مواردی همچون وابستگی به الکتریسیته، حملات سایبری و جنگ‌های دیجیتال را از جمله تهدید‌های متوجه سیستم مالی مبتنی بر ارزهای دیجیتال دانست.

در این تحقیق آمده است که با فراگیری این پدیده در آینده، مرزهای بین ارزهای دیجیتال و بخش‌های خصوصی و عمومی به همراه موسسات مالی از بین خواهد رفت.

پی اس ووچرز پی اس ووچر
پی اس ووچرز پی اس ووچر

گفتنی است که نگاه مثبت دویچه بانک در تحقیق منتشر شده نسبت به آینده ارزهای دیجیتال، خبری مثبت برای وضعیت فعلی بازار ارزهای دیجیتال به حساب می‌آید

از سوی دیگر دولت‌ها بر سر توسعه ارز دیجیتال ملی به شک و تردید افتاده‌اند. روز گذشته رئیس بانک مرکزی ژاپن اعلام کرد که نیاز از سوی مردم به ارز دیجیتال ملی در این کشور نمی‌بیند. مدیر بانک مرکزی ژاپن خاطر نشان کرد که پرداخت‌های نقدی با افزایش تقاضا روبروست و این نهاد در صدد انجام تحقیقات فنی و حقوقی بر روی این مسئله است.

جزایر ویرجین بریتانیا رویکرد متفاوتی نسبت به این قضیه اتخاد کرده است. این کشور اعلام کرد که به دنبال توسعه ارز دیجیتالی تحت عنوان «BVI-LIFE» با همکاری استارتاپ لایف‌لبز است. این ارز بخشی از یک نوآوری گسترده‌تر برای توسعه بخش فین‌تک در این کشور به حساب می‌آید. گفته شده که این ارز با دلار آمریکا پشتوانه‌سازی شده است.

بانک مرکزی فرانسه نیز نقشه‌هایی برای راه‌اندازی ارز دیجیتال ملی خود برای موسسات مالی در سال ۲۰۲۰ دارد.

نویسنده سینا
نویسنده سینا
کاوه
نوشته شده توسط کاوه

پیام بگذارید